Bevestigd: Steven Kruijswijk, Jos van Emden, Primoz Roglic en Stef Clement aanwezig bij Fan Ride!

Mooi nieuws voor de deelnemers aan de WielerPassie Fan Ride op zondag 29 oktober. Van het professionele wielerteam LottoNL-Jumbo fietsen maar liefst vier profwielrenners mee met de toertocht. Fans van het team kunnen fietsen met Steven Kruijswijk, Jos van Emden, Primoz Roglic of Stef Clement!

De WielerPassie Fan Ride is een veldtoertocht van 50 of 80 kilometer, die deels over onverharde weg gaat. De prachtige route is geschikt voor zowel fietsers met een racefiets, als een mountainbike of crosser.

Inschrijven voor de toertocht is mogelijk op de website www.wielerpassiefanride.nl
Bij inschrijving krijgen deelnemers vele leuke extra's. Ze kunnen onder meer rekenen op een gratis Team LottoNL-Jumbo wielershirt, verzorging onderweg, een gratis entreebewijs voor WielerPassie festival en een glas Kwaremont bier bij aankomst.

Voor de liefhebbers is het parcours van de internationale veldrit Prolease Grote Prijs van Brabant open bij terugkomst bij het Autotron. Er kan dan een ronde gemaakt worden over het uitdagende parcours.


Meer informatie en inschrijven
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie