EK veldrijden 2018 vindt plaats tijdens WielerPassie festival

Vandaag is bekend gemaakt dat het EK veldrijden op 3 en 4 november 2018 plaats vindt tijdens WielerPassie festival 2018. De stichting Grote Prijs van Brabant zal de organisatie van het EK in 2018 op zich nemen.

Ook dit jaar zal de internationale veldrit plaatsvinden tijdens WielerPassie. Op zaterdag 28 oktober 2017 zal de PROLEASE Grote Prijs van Brabant gereden worden. Het parkoers op Autotron is Rosmalen is speciaal voor deze wedstrijd verbeterd en verrijkt. De organisatie rekent op toppers uit het binnen- en buitenland. Al eerder wonnen Tom Meeusen, Lars van der Haar, Mathieu van der Poel, Marianne Vos en Sophie de Boer deze wedstrijd.

Terwijl de professionals strijden om de winst op 28 oktober, is het Autotron op zowel zaterdag 28 oktober als zondag 29 oktober geopend voor fietsliefhebbers. WielerPassie festival laat fietsliefhebbers deze dagen kennis maken met fietsmerken en met de nieuwste innovaties in de markt. Ook kunnen liefhebbers hun favoriete wielrenners ontmoeten. Onderdeel van het festival is namelijk de Team Lotto – NL Jumbo fandag.
 
Meer informatie over WielerPassie festival vind je op deze website:
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie