Mooie namen aanwezig bij wielercafé WielerPassie

Wielrennen is bij uitstek een sport waar je oeverloos over kan praten. En dat komt goed uit, want tijdens het WielerPassie Festival is dat precies wat er gaat gebeuren in het Wielercafé. Op vrijdag en zondag komen er allerlei interessante gasten voorbij om over de sport te praten.

Op vrijdag krijgt presentator Bas Steman vijf interessante gasten aan zijn zij. Het spits wordt afgebeten door Thomas Braun, auteur van het boek ‘Ga toch fietsen’. Daarna is het de beurt aan Fiets-hoofdredacteur Rodrick de Munnik. En de laatste drie gasten hebben allemaal op profniveau gekoerst. Eerst is daar Gerry van Gerwen, daarna komt Léon van Bon langs en tot slot schuift Cees Priem aan.

Steman keert op zondag terug in het wielercafé en spreekt dan met sportjournalist Wiep Edzinga en wederom met Léon van Bon, die tijdens WielerPassie ook foto’s exposeert. Oud-renners Peter Winnen en Piet van Katwijk komen ook langs en van één gast op zondag mogen we de identiteit nog niet weggeven. Dat is een mystery guest.Steman en zijn gasten kijken terug op het afgelopen seizoen en blikken ook al vooruit op 2017.

Tussen de gesprekken met deze gasten door is er telkens een ‘petje-op-petje-afquiz’ van La Permanence waar het publiek hun wielerkennis kan tonen. Er zijn daarbij mooie Kwaremont-prijzen te winnen. 

Tussen de gesprekken met deze gasten door is er telkens een ‘petje-op-petje-afquiz’ waar het publiek hun wielerkennis kan tonen. Daarnaast wordt er op zondag de Brabant Cycling Criterium Cup uitgereikt en volgt direct daarna de Brabant Cycling Pubquiz. Het wielercafé is bovendien de plek waar de verschillende seminars plaatsvinden.

Op zaterdag is het wielercafé ook geopend en staat het in het teken van de PROLEASE Grote Prijs van Brabant met een voorbeschouwing op de wedstrijd voor elite-heren en een nabeschouwing van de koers na afloop. Dan is er ook een openbare persconferentie met de hoofdrolspelers uit de cross.

Bekijk hier het programma van het Wielercafé
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie