Programma Wielercafé tijdens WielerPassie festival bekend

Tijdens WielerPassie Festival is er een gezellige Wielercafé. In het Wielercafé zal er gesproken worden over wielerpassie, de koers, de renners, het verleden en de toekomst. Vandaag is bekend gemaakt welke bekende (oud)renners en journalisten aanwezig zullen zijn.

Presentator Bas Steman ontvangt aan zijn gesprekstafel oud-renners (o.a. Leon van Bon en Peter Winnen), wielerjournalisten (o.a. Wiep Idzenga en Peter Ouwerkerk) en profs uit het huidige peloton (o.a. Lars Boom, Steven Kruiswijk en cultheld Jetse Bol).  De gesprekken worden ondersteund door wielerbeelden, die aanleiding vormen voor de prachtigste wielerverhalen.

Maar het Wielercafé is meer dan luisteren naar mooie wielerverhalen onder het genot van een drankje... Je maakt er ook kans op leuke prijzen. In de Kwaremont Wielerkwis van Het Is Koers, testen we je kennis en scoort elke rondewinnaar een mooie prijs.
 
Dus kom langs in het Wielercafé, grenzend aan het restaurant. De Kwaremont staat er zeker koud!
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie