Taramarcaz aan start bij PROLEASE GP van Brabant

Zwitser Julien Taramarcaz is toegevoegd aan de deelnemerslijst van de PROLEASE Grote Prijs van Brabant. Hij zal het topfavorieten Lars van der Haar en Mathieu van der Poel lastig proberen te maken op zondag 12 november.

De meervoudig Zwitsers kampioen is niet de enige die de Grote Prijs van Brabant een internationaal tintje geeft, want ook de Belgen Dieter Vanthourenhout en Daan Soete hebben hun deelname al bevestigd. Vanuit Nederland zijn er ook nog een aantal talenten als David van der Poel, Stan Godrie en Twan van den Brand op de startlijst terug te vinden.

Bij de dames is Sophie de Boer de grote favoriet. De vice-kampioene van Nederland won vorig jaar de wereldbekerwedstrijd in Hoogerheide en kan dus goed uit de voeten op eigen bodem. Ook zij moet afrekenen met buitenlandse concurrentie. Ze krijgt onder meer tweevoudig Belgisch kampioene Loes Sels en de Amerikaanse rijdsters Elle Anderson en Christine Vardaros naast zich aan de start.

Zie voor meer informatie over de PROLEASE Grote Prijs van Brabant www.veldrit-gpb.nl
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie