Wielergala verhuist naar WielerPassie Festival in Autotron

Het gala Wielrenner van het Jaar wordt dit jaar op 11 november gehouden in het Autotron in Rosmalen. Het Gala is een van de onderdelen van het driedaagse WielerPassie Festival, dat wordt gehouden van 11 tot en met 13 november op het terrein van het Autotron.Op zaterdag 12 november wordt de derde editie van de veldrit Grote Prijs van Brabant gehouden, waarbij een toprennersveld verwacht wordt.

Er is gekozen voor een unieke nieuwe locatie op het Autotron van Rosmalen. De “Stichting Grote Prijs van Brabant” is een vijfjarige samenwerking aangegaan met Libéma Profcycling, onderdeel van de Libéma-group en eigenaar van het Autotron. PROLEASE is vanaf deze editie de trotse hoofdsponsor en naamgever van de veldrit.

Het nieuwe WielerPassie Festival is bij uitstek de ontmoetingsplaats voor profrenners, wielerliefhebbers en wielerfans. Dit sprankelende in- en outdoor event bruist van activiteiten waar bezoekers vooral ook zelf aan kunnen meedoen. Van het maken van testritten tot fietsmetingen. Van krachttraining tot het volgen van workshops en van lekker en gezond eten bij de ‘foodtrucks tot debatteren in het Wielercafé. Daarnaast exposeren leveranciers er hun assortiment en dienstverlening. In het wedstrijdprogramma van de ProLease Grote Prijs van Brabant op de zaterdag is rekening gehouden met een bezoek aan het WielerPassie event.

Bron: BrabantCycling
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie