WielerPassie 2017: de data zijn bekend!

De data zijn bekend! Ook in 2017 zal het sprankelende in- en outdoor festival WielerPassie weer plaatsvinden. Op 28 en 29 oktober 2017 kunnen wielerliefhebbers, liefhebbers van de cross of juist van mountainbiken hun hart ophalen in het Autotron in Rosmalen.

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan het festival. De eerste grote namen uit de branche worden binnenkort aangekondigd op deze website. Ook het programma zal hier op korte termijn verschijnen.
 

WielerPassie festival bezoekers


Wil je graag als bezoeker naar WielerPassie komen? Neem regelmatig een kijkje op deze website, of volg WielerPassie op Facebook, Twitter of op Instagram
 

Informatie voor exposanten

Heb je behoefte aan een boost van je merkbekendheid? Kom je graag in contact met wielerliefhebbers? WielerPassie biedt exposanten verschillende mogelijkheden om in contact te komen met hun doelgroep. Voor meer informatie neem contact op met Libéma Profcycling B.V. op 073 - 52 33 364 of stuur een bericht via deze website. 

 
 
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie