WielerPassie komt met unieke fan ride over deels onverhard parcours

Tijdens WielerPassie festival wordt dit jaar een unieke WielerPassie fan ride georganiseerd. Op zondag 29 oktober is het mogelijk om over een prachtige deels onverhard parcours te fietsen met de profs!

De toertocht wordt gereden over 50 of 80 kilometer. Aan de tocht doen ook de profwielrenners van Team LottoNL-Jumbo mee. Deelnemers fietsen zo samen met onder andere Robert Gesink, Dylan Groenwegen en Steven Kruijswijk. Bijzonder aan de tocht is het parcours. Niet alleen loopt deze over deels overharde wegen, ook kunnen deelnemers bij terugkomst in het Autotron een ronde maken over het parcours van de Grote Prijs van Brabant, waar de dag daarvoor de internationale toppers hebben gestreden om de winst.

Bij inschrijving voor het evenement krijgen de deelnemers niet alleen een toegangskaart voor het WielerPassie festival, ook krijgen ze gratis een wielershirt van Team Lotto NL - Jumbo.

Meer informatie lees je hier.
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie