WIELERPASSIE 2017 Hét festival voor de wielersport 28 en 29 oktober Autotron Rosmalen

Veldrit ProLease Grote Prijs van Brabant, sportief hoogtepunt van WielerPassie

”De derde editie van de internationale veldrit PROLEASE Grote Prijs van Brabant (GPB) is op zaterdag 12 november 2016 gereden op een prachtig parcours op Autotron Rosmalen. Editie 2016 werd georganiseerd samen met Libéma Profcycling, met wie de Stichting GPB een meerjarige samenwerking is aangegaan.

Door de succesvolle samenwerking tussen deze internationale veldrit en WielerPassie, is besloten de Grote Prijs van Brabant ook in 2017 weer onderdeel te laten van het sprankelende in- en outdoor WielerPassie festival.
 
De veldrit, waaraan nationale en internationale toppers deelnemen, zal ook in 2017 het sportieve hoogtepunt van het WielerPassie festival zijn. Daarnaast kunnen bezoekers de PROLEASE veldtoertocht rijden, samen met enkele bekende profs en oud-profs.
 
De stichting is enthousiast om haar veldrit te combineren met WielerPassie omdat er nu voor iedereen een dag lang talloze mogelijkheden zijn de wielersport te beleven. En dat is aantrekkelijk voor de bezoekers. Ons toekomstperspectief is de organisatie van de Europese Kampioenschappen veldrijden, die door de samenwerking met Libéma Profcycling en New Skool Media én de faciliteiten van Autotron, zeker binnen bereik liggen.”
 
Mieke Geeraedts
Voorzitter Stichting GPB

 

 
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie