WIELERPASSIE 2017 Hét festival voor de wielersport 28 en 29 oktober Autotron Rosmalen
Bestel direct je
WielerPassie tickets!

Extra veel nationale en internationale toppers aan de start van de ProLease Grote Prijs van Brabant 2017

Op zaterdag 28 oktober 2017, tijdens het WielerPassie Festival, vindt voor de vierde maal de veldrit PROLEASE Grote Prijs van Brabant plaats, waarbij natuurlijk weer een internationaal toprennersveld verwacht wordt. 
 

Het programma

   
10.30 uur  Start Nieuwelingen wedstrijd jongens
11.30 uur  Start internationale wedstrijd junioren heren 
13.30 uur Start internationale wedstrijd dames-Elite 
15.00 uur Start internationale wedstrijd Heren-profs / Elite-beloften


Locatie

Er is wederom gekozen voor de unieke nieuwe locatie op het Autotron van Rosmalen. De “Stichting Grote Prijs van Brabant” welke drie keer eerder deze internationale veldrit organiseerde, is vorig jaar een vijfjarige samenwerking aangegaan met Libéma Profcycling, onderdeel van de Libéma groep en eigenaar van het Autotron. Op zaterdag 28 oktober vormen het zand, het gras, de heuvels en bos en heuveltjes rond Autotron het domein van de internationale toppers in het veldrijden. Als voormalig wereldkampioen en achtvoudig nationaal kampioen is Richard Groenendaal bij de organisatie van de PROLEASE GPB betrokken. Samen met zijn team van ervaren parcoursbouwers gaan zij er alles aan doen om weer een uitdagend parcours voor de veldrijders en veldrijdsters uit te zetten.

Europees Kampioenschap Veldrijden 2018

De Stichting Grote Prijs van Brabant gaat in 2018 het Europese Kampioenschap Veldrijden organiseren op het zelfde parcours van het Autotron in Rosmalen. Dat betekent dat er dit jaar extra veel nationale en internationale toppers aan de start zullen verschijnen. Het EK 2018 zal live op tv worden uitgezonden en een grote media impact hebben. Bovendien zal het EK nog meer toeschouwers naar het Autotron in Rosmalen weten te trekken.

Kijk voor meer informatie op over de PROLEASE Grote Prijs van Brabant : www.veldrit-gpb.nl

 

BESTEL TICKETS

 

 
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie