WIELERPASSIE 2017 Hét festival voor de wielersport 28 en 29 oktober Autotron Rosmalen

Ontmoet 15.000 wielerliefhebbers en maak hun passie/hobby waar
Unieke combinatie van wielerevenementen
“Wij zetten ons al vele jaren in voor de wielersport. Denk aan het organiseren van het NK en WK Baanwielrennen en het binnenhalen van internationale wielerwedstrijden in Nederland. Ook verzorgen wij de inzet van het neutrale serviceteam van Shimano op o.a. profkoersen. Het samenbrengen van de ‘PROLEASE Grote Prijs van Brabant’, en het WielerPassie festival is uniek. Mede door de goede prestaties van onze profs is het juist nu dé kans om de wielerhobby in haar volle breedte en uw producten in het bijzonder te promoten.
Mis ’t niet.”

Cees Priem
Libéma Profcycling


Dé plek voor inspiratie en ontmoeting
New Skool Media is met haar titels Fiets, Procycling en Pedala de onbetwiste marktleider in het bereiken van fietsliefhebbers. Hoofdredacteur Rodrick de Munnik over het idee achter WielerPassie: “De wielersport heeft behoefte aan een plek waar fans, liefhebbers en sporters elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen sfeer, om informatie en inspiratie uit te wisselen. Fiets en Procycling zijn trots daar een initiatiefnemer van te zijn.”

Rodrick de Munnik
Hoofdredacteur
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie