WIELERPASSIE 2017 Hét festival voor de wielersport 28 en 29 oktober Autotron Rosmalen
Bestel direct je
WielerPassie tickets!

Ontmoet wielerliefhebbers en maak hun passie/hobby waar
Unieke combinatie van wielerevenementen
“Wij zetten ons al vele jaren in voor de wielersport. Denk aan het organiseren van het NK en WK Baanwielrennen en het binnenhalen van internationale wielerwedstrijden in Nederland. Ook verzorgen wij de inzet van het neutrale serviceteam van Shimano op o.a. profkoersen. Het samenbrengen van de ‘PROLEASE Grote Prijs van Brabant’, en het WielerPassie festival is uniek. Mede door de goede prestaties van onze profs is het juist nu dé kans om de wielerhobby in haar volle breedte en uw producten in het bijzonder te promoten.
Mis ’t niet.”

Cees Priem
Libéma Profcycling

 

Wordt nu deelnemer!

Geef een extra boost aan uw omzet. Profiteer van alle contactkansen, voorafgaand, op en na het event, die WielerPassie en haar media u bieden. Deelname is laagdrempelig, niet alleen door het tarief maar ook door de indoor opzet met tenten, marktkramen en open pleinen maar ook door het kunnen participeren in activiteiten waarvoor het voorbereidende werk al grotendeels is gedaan.

Meer informatie? Bel met Libéma Profcycling B.V. op 073 - 52 33 364

Of download hier direct de WielerPassie brochure of het inschrijfformulier:


WielerPassie 2017 Brochure

WielerPassie 2017 Inschrijfformulier

Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie