WIELERPASSIE 2017 Hét festival voor de wielersport 28 en 29 oktober Autotron Rosmalen

Volop kansen; de cijfers liegen er niet om

Fietsen is populairder dan ooit. WielerPassie biedt exposanten de mogelijkheid om in contact te komen met een alsmaar groeiende groep wielerliefhebbers en wielerfans. WielerPassie geeft een extra impuls aan de wielersport en biedt exposanten de kans te profiteren van extra laagdrempelige contactmomenten. Het potentieel is enorm met 2,9 miljoen wielerfans in Nederland. De Nederlandse wielereconomie heeft een geschatte omvang van 490 Miljoen Euro.*

Jaarlijks worden er zo’n 175.000 nieuwe sportieve fietsen verkocht. Zo’n 815.000 Nederlanders hebben tenminste één racefiets of mountainbike en staan gemiddeld 90 keer per jaar op de pedalen.
 
Er zijn in totaal maar liefst 1,2 miljoen actieve fietsers waarvan 278.000 zgn. A-rijders die gemiddeld per rit meer dan 55 km afleggen. Ze kopen meer dan gemiddeld racefietsen en mountainbikes, vooral nieuw gekocht. Er zijn 256.000 B-rijders die gemiddeld 40 km afleggen.

Autotron Rosmalen is ook gunstig gelegen t.o.v. België zodat ook een deel van dat marktpotentieel wordt bereikt.

*Bron Nederlandse Toerfiets Unie / NTFU
 
 
Event locatie   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
WielerPassie wordt georganiseerd door Libéma Profcycling B.V., een werkmaatschappij van Libéma, i.s.m. New Skool Media© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie